Македонија
ЗВЕЗДА
2003. година
Русија
ПАЛОМНИК
2008. година
Бугарска
УНИСКОРП
2008. година
Румунија
АНДРЕЈАНА
2010. година
       
Грчка
Εν Πλώ
2012. година
Белорусија
Братство манастира Светих апостола Петра и Павла из Минска
2012. година
Македонија
НАША КУЛТУРА
2012. година
Грузија
АЛИЛО
2013. година